Vineri, 20 octombrie 2023, ministrul adjunct de externe al Turciei, Mehmet Kemal Bozay, s-a întâlnit cu studenți şi cadre didactice ale SNSPA, în cadrul unei prelegeri cu tema “Relațiile româno-turce pe fondul provocărilor geopolitice, economice și de securitate actuale”.

La eveniment au participat Daniela Gîtman, secretar de stat pentru afaceri europene, Ministerul Afecerilor Externe, prof. univ. dr. Remus Pricopie, rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Iordan Gh. Bărbulescu, președintele Senatului SNSPA, conf. univ. dr. Crina Rădulescu, prorector SNSPA, și conf. univ. dr. Mihai Cercel, directorul Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană (SNSPA).

Prelegerea a fost urmată de o sesiune interactivă de întrebări și răspunsuri, în care studenții au avut oportunitatea de a discuta și a pune întrebări ministrului adjunct de externe al Turciei. Prezența ministrului adjunct de externe al Turciei la SNSPA consolidează legăturile culturale și academice și deschide noi orizonturi pentru cooperarea viitoare.

Sursa: SNSPA